InfoOver ons

Ben je op zoek naar een partner met niveau? Zou je graag iemand ontmoeten die op jouw golflengte zit, iemand waarmee je meteen een "klik" voelt? Schrijf je dan in voor een speeddate bij Elite Matching. Wij organiseren speeddates geheel exclusief voor hoger opgeleiden. Je ontmoet boeiende mensen uit jouw regio onder de begeleiding van een van onze bekwame hosts. De door ons geselecteerde en stijlvolle ontmoetingsplaatsen bieden je alle privacy die nodig is om met je aandacht volledig bij jouw gesprekspartners te kunnen zijn.
Hoe werkt een speeddate?

Bij aankomst worden jullie onthaald door onze host en krijgen jullie meteen een drankje aangeboden.
Zodra iedereen aanwezig is, begint het event. Eerst nemen de vrouwen plaats aan een tafeltje, daarna kiezen de mannen elk een vrouw met wie zij hun eerste minidate zullen hebben.
Na een gesprek van vijf minuten schuiven de mannen door naar de volgende kandidate.
Tijdens het event noteren de kandidaten op een blaadje van Elite Matching wie ze graag nog eens zouden zien op een volgende date. Het is daarbij overigens voldoende om je voornaam en de eerste letter van je achternaam aan de andere kandidaten te geven.
Op het einde van het event verzamelt de host alle papiertjes en kijkt hij welke mensen elkaar graag zouden terugzien. Is er een wederzijdse match, dan krijgen beide kandidaten elkaars contactgegevens toegestuurd.