FAQVoor wie zijn de Single drinks?

Onze Single drinks worden georganiseerd voor singles van alle leeftijden. Wil je niet alleen komen, neem dan gerust een non-single friend mee. Singles krijgen een groen polsbandje zodat ze elkaar gemakkelijk herkennen.
Waarom speeddaten?

Uiteraard kom je naar een speeddate omdat je op zoek bent naar een partner. Bij Singles & Friends doen we er alles aan om jou daarbij te helpen. Maar speeddaten is daarnaast ook gewoon een fijne ervaring waarbij je leuke mensen ontmoet en nieuwe vriendschappen ontstaan.
Wie zal ik ontmoeten?

Bij ons ontmoet je mensen die in jouw regio wonen. Je zal boeiende mensen leren kennen en nieuwe vriendschappen sluiten, en als alles wat meezit schuif je ook nog eens aan tafel bij de man of vrouw van je leven!
Hoe zit het met mijn privacy?

Wij staan garant voor jouw privacy. Jouw gegevens dienen uitsluitend voor intern gebruik. Op de speeddate zelf dien je jezelf enkel kenbaar te maken met je voornaam en de eerste letter van je achternaam. Enkel wanneer je op een speeddate aangeeft dat je een kandidaat graag nog eens zou terugzien en deze kandidaat dit ook voor jou heeft aangegeven, krijgt deze kandidaat jouw contactgegevens (en jij die van hem of haar). Zo kunnen jullie op een later tijdstip nog eens met elkaar afspreken.
Wat gebeurt er bij een "match"?

Indien twee mensen tijdens de speeddate aangeven (op een briefje dat ze van de host krijgen) dat ze elkaar graag nog eens zouden terugzien, krijgen ze de avond van het event elkaars contactgegevens per mail toegestuurd. Jouw gegevens komen dus enkel bij een andere kandidaat terecht wanneer jij hebt aangegeven dat je hem/haar graag nog eens wil zien en de kandidaat hetzelfde heeft aangegeven voor jou!
Voor welke leeftijd?

Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan zich inschrijven voor een speeddate. Onze speeddates worden georganiseerd in leeftijdscategorie├źn zodat je nooit op een event zit met mensen die veel jonger of veel ouder zijn dan jijzelf.
Wat is in de prijs voor een speeddate inbegrepen?

De prijs die jij ons betaalt, dekt de deelname aan een speeddate. Drankjes zijn niet inbegrepen, die betaal je zelf aan de gangbare prijzen.
Waar worden speeddates georganiseerd?

Wij organiseren weldra speeddates en singles drinks in Antwerpen, Gent, Brugge, Kortrijk, Hasselt, Leuven, Mechelen en Brussel.
Mag ik een vriend(in) meenemen?

Uiteraard staat het je vrij iemand mee te nemen, zo lang die ook single is en binnen dezelfde leeftijdscategorie valt. Voor onze Single drinks mag je wel een non-single vriend(in) meenemen.